Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Tuesday, August 4, 2015

Wide Shawl Chiffon Plain High Quality



Hi Assalammualaikum




Dulu cerita pasal tudung satin mia ahmad. Sekarang kita cerita pulak shawl chiffon. Hanis zalikha kan. Ramai pulak tercarik carik shawl chiffon sebab hanis zalikha pakai time raya lawa sangat. Ok la, nak jadi geng jugakla.. sebab hana memang suka shawl chiffon. Senang bentuk and kemas je bila pakai.






So selalu pakai chiffon shawl dari sini : instagram @vrhijab_


HQ SHAWL : @VRHIJAB_
PEMBELIAN SECARA RETAILS : @vrhijabscarves
PEMBELIAN SECARA BORONG : @borongbyvrhijab



Korang nak beli sikit ke or nak beli borong ke boleh usha kat @vrhijab_ .. dari situ dia akan bg link untuk ke insta yang lain2.



Memang best bila pakai sebab ni kain heavy chiffon. Ni antara colou2 yang ada. Jangan lupa usha Insta tu okieh .





















Regards,Hana





3 comments:

  1. Tergoda pula akak tengok ni...InsyAllah nnti nak oder juga ni..

    ReplyDelete
  2. wow.very nice collection dear..selamat berkenalan :)

    ReplyDelete

© Hannah Sytieh | Design By MH