Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Wednesday, May 14, 2014

Ubat kurus berkesan untuk Eksekutif Office yang selalu bekerja depan computer


Assalammualaikum




Ubat kurus berkesan untuk Eksekutif2 office yang selalu bekerja depan computer. Ha! Amboi la ayat. Takkan untuk eksekutif2 office je… Of course la untuk semua…

Sebenarnye ni bukan ubat! Tapi supplement.. Supplement yang sedap ok.. Tak perlu after minum supplement ni cepat2 nak minum air, sebab takut pahit! Tak perlu… Sebab tu aku kate supplement ni sedap.. Sedap bak ang…Walaupun keluaran terbaru dari legacy secret. Tapi da ramai beli and cube. Tak percaye. P google “ secret laxing” sekarang..

Aku bukan 1st time try produk keluaran legacy secret ni. Dah berkali-kali. Dekat rumah aku ade “HARUM MALAM” , “WIRA MALAM”, “SECRET LAXING” … Tinggal nak beli “B-VITE” .. b-VITE ni pun produk terbaru dr legacy secret… Tujuan b-vite ni untuk whitening…




Sape yang naik segan bile bergambar dgn org kecik molek je kite rase seperti dinosaur.. Rase mcm eh besar nye aku kalau bergambar sebelah kau. Eh! Malu la… eh! Xnakla… see, nmpak da level confident kite maken rendah sebab berbadan gempal.. Macam aku. Kadang2.. T_T … *nanges

So, jum try “SECRET LAXING”.. Ape tu “SECRET LAXING” ? Meh terjah..



BURN YOUR EXCESS BODY FAT & GET THE SHAPE YOU DESERVE. 

Secret Laxing merupakan produk pelangsing yang menggabungkan berbagai aspek pengurangan lemak tubuh dalam satu botol secara mudah, sihat dan efektif. Kandungan produk ni 20ml...

Ape kebaikan produk ni.. Mesti korang nak tau lebih detail kebaikan die kan ..


Kegunaan/Khasiat :

Membantu mengawal berat badan dan membentuk tubuh yang ideal.
Membantu mengecilkan lingkaran pinggang dan merampingkan perut.
Membantu meningkatkan pembakaran kalori & lemak tubuh (thermogenic) agar terjadi penurunan massa lemak dan peningkatan massa otot
Green Tea membantu menormalkan kolesterol dan gula darah.
Sebagai anti-oksidan dan mengoptimalkan proses detoks racun dan memperbaiki sistem pencernaan.
Membantu memperbaiki penampilan tubuh dan mengencangkan otot.
Membantu mengawal rasa lapar.
Membantu meningkatkan energi dan stamina.
Membantu meningkatkan metabolisma pembakaran lemak menjadi energi.
Mengandungi serat konsentrat untuk membantu melancarkan proses buang air besar dan memperbaiki sistem pencernaan tubuh.
Membantu mencegah timbulnya penyakit merbahaya.
Membantu menjaga kesihatan mata dan kulit serta menjadikan tubuh awet muda.


Kandungan / bahan2 dalam secret laxing. Ade 15 Bahan :

Honey, Prune, Delima, Goji Berry, Sireh, Beet Root, L_CARNITINE, Senna leaf, Garcinia Cambogia, Green Tea, Acai Berry, Dandelion, White Kidney Bean, Grape Extract, Rose water

Cara Minum Secret Laxing

Boleh diminum terus
Boleh diambil setiap hari
Digalakkan untuk mengambil 2 sudu besar 2 kali sehari sebelum makan @ bersenam




AMARAN

Bagi wanita hamil dan menyusui serta yang memiliki sakit gastrik, tekanan darah tinggi, dan gangguan jantung dilarang minum supplemen ini.

Kenapa wanita hamil and yg menyusu anak tak boleh ?

Sebarang supplement tak boleh dimakan oleh ibu hamil kerana dikhuatiri membahayakan bayi dalam kandungan. Nak makan ape ape kena dapat approval dari doctor dulu. On our side pula kita taknak ambil sebarang risiko. Hanya bird nest shj yang boleh dimakan oleh ibu hamil dan kalau kite surf internet pun ada yang cakp yg bird nest sesuai untuk ibu hamil.

Nak tahu lebih lanjut, pergi laman web dibawah. Segala pertanyaan boleh pergi ke page mereka. Mereka lagi arif :



Korang nak tahu result aku tak ? Tunggu sebulan. Sekarang tak boleh… Nanti aku update testimonial and kesan2 die…. Sape yg ambik jugak supplement ni aku nak wish “GOOD LUCK”.. 

Tapi kalau nak tau aku bukan amalkan SECRET LAXING ni semate-mate. Tapi aku bersenam jugak sebelum tido. Care senang bersenam ? Follow gambar kat bawah ni .




Amalkan minum secret laxing hari2 and amalkan senaman seperti diatas. Kalau taknak senaman seperti diatas pun, bnyak lg senaman yg korg boleh buat. Just antara rajin tak rajin je. Nak kurus mesti berdisiplin..  InsyaAllah, berat badan akan cepat menurun...

Toodles~
Regards, Hannah Sytieh






5 comments:

  1. Walaweh! Entri dia!

    Haha...Chayoo! Chayoo! :)

    ReplyDelete
  2. nak kurus jugakkk!! B-vite akak dh abiskan sebotol & hasilnya not bad

    ReplyDelete
  3. Hamboiii gigih tau nak eksesais sebelum tido. :D

    ReplyDelete

© Hannah Sytieh | Design By MH