Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Friday, May 9, 2014

Wedding Rina Ellisa .. Selamat Pengantin Baru Rina :)


Hi, Assalammualaikum




Mood minggu ni pergi kerje swanggg. Swang tu ape.. Swang tu bagi aku xde mood, malas, penat semua jadi satu. Haaa. Naseb la tak cik “P” kan. Kalau tak semua aku marah kang… Ngamuk sane ngamuk sini. Naseb la sape2 jadi laki aku . Asal cik “P” je ngamuk, asal cik “P” je ngamuk. Macam Singe… Wahai bakal husband “kalau u tahan perangai I , u memang hebak, DAEBAKK! “


Wakakka, introduce yang panjang.





Sebenarnye nak cite pergi majlis kawen Rina. Rina Elissa. Kenal dari sini la.. Blog. Bagus la blog ni merapatkan silatulrahim… Yang tak kenal jadi kenal and boleh bertukar2 idea. Bagus! MIHMIHMIH..




Majlis tu dekat SEPANG, aku dok KL. Boleh tahan gak jauh , tapi takpe, jemah tak kesah. Mihmihmih. Time nak pergi tu baru tengok alamat. Bagus kan. Dahla tak prerape pape pun time tu… Sebab busy. Malam ahad tu ade shoot. Besok die da wedding Rina. Hadiah ape pun tak beli. Pastu teringat ade brg yg beli memang nak bagi hadiah untuk member2 yg da kawen. So, ape lagi.. Pilih2 pastu nak balut xde pulak pembalut hadiah.. Then sampai ke sepang pun tak balut2 lg hadiah tu.. Hehe.. sampai sepang pusing2 kejap nampak kedai Speed Mart. Yeaahh! Beli pembalut and balut lam keta. Kalau balut mcm tak senonoh je paham2 la kan… Tak senonoh nye hana! Harap Rina sudi terima la k hadiah yg tak berape hadiah tu. Hewhewhew~




Semoga berbahagia Rina... Best nye da kawen.. Hehe.. Rasenye Rina ni suke warne kuning.. Time tunang Biru Kuning, Time Nikah Putih Kuning, Time Sanding Hijau Kuning..

Tema warne yang cantik okieh, Jarang orang buat.. Congrates Rina Elissa.

Habes dah cite… Happy Friday u’olss (besok)

Toodles.. Nytes ~
Regards, HannahSytieh





8 comments:

  1. eh...dah kawin rupanye rina...selamat pengantin baru rina !! cantik betul rina ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan.. kecik molek je org die..

      Delete
  2. Larh !!! Hana ke yang bagi hadiah tu , kita rasa macam kita yang bawa masuk dalam. Berat okeh hadiah. Bagi ape ? Peti sejuk lipat ke ? Hahahahahaha. Btw , Hana cantikkkk ! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah. kereta lipat la nadia. wakakaka. eh! tu la nak tegur tp da hilang ok.. org nk mkn time tu nmpk nadia kat meja blkg ngn kwn2 die. sgn nak tegurrr.. ramai ngat member diebkat situuu

      Delete
  3. hihi sy pun pergi jugak wedding die. kul 2 lebeh cmtu. awk g kul brp? kalo x leh jupe kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik. hana sampai dalam kul 2 nak kul kul 3 kot. knp tak bertembung.. waaa.. nak jumpeee..

      Delete
  4. Thanks Hannah for coming.. Sanggup datang jauh-jauh.. ngeee :p

    Tq jugak bagi hadiah yg best tu.. Rina suka..
    Thanks Hannah :)

    ReplyDelete

© Hannah Sytieh | Design By MH