Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Saturday, May 10, 2014

Cerita Campur Hari Jumaat :)


Assalammualaikum




Baru nak install DAYRE.ME tapi tak boleh. Pasal ape ntah. Tapi kalau dapat install berape banyak pulak media social ko hana. Dengan FB, TWITTER, INSTAGRAM, TUMBLR, LOOKBOOK, BLOG tak termasuk lagi wechat wassap segala bagai. Kang ade jugak yang aku delete account kang sebab tak terkejar. Hewhewhew~ Ingat artis ape *mate ke atas*






So, better DAYRE.ME yang tak terinstall tu aku buat kat blog je.. Update hari2 pasal diri sendiri. Hamboi…. Ingat interesting sgt la tu *mate ke atas*

So, sape nak tau, dfashionig Instagram akan keluarkan shawl terbaru. Chiffon plain shawl. Contoh die mcm gambar di bawah :




Tutorial ? Will! coming soon. Kalau aku rajin. Hikss.. Ingat nak update sini peloved2 item yang masih tak terjual. Tapi takde mase lagi.. Tunggu la nanti kalau ade mase ok.. New Follower thanks singgah sini and tinggalkan jejak.. Few blogger yg tingglkan jejak hana done follow… Yang separuh lagi akan dtg… nak bace satu2 blog korang. Baru la kenal between others. Hiks

Semalam balik kerje singgah jusco AU2, ingat nak beli celak kat DAISO. Tapi tak jadi so, turun foodcourt makan. Ingat nak berdiet atkins kan… Tapi mknn diet atkins mcm susah nak carik je kat luar. So, order chicken sizzling.. Ambik bahagian daging. Ok la kot… Takde la banyak sagt… Aku still nak kene turunkan 5kg. Baru selesa sikit kot nak pakai baju. Wehhu..




Ok la, takmo panjang-panjang. Happy weekend u’olss

Toodles~
Regards, Hannah Sytieh







10 comments:

  1. terima kasih kataku sbb belanja akak yew ;p

    ReplyDelete
  2. heii umah kita dekat jela upenye hihihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat je ke.. bestnye.. boleh la dating2 nanti.. giteeww.. hehe..
      Rumah kat area mane je tu ?

      Delete
  3. Alahaiiii comelnyaaa model yang pakai flower crown tuuu. :D

    ReplyDelete
  4. jemput baca ye hehhhe

    http://dia-honey.blogspot.com/2014/05/intro-apa-itu-bvite.html

    btw org punya phone hilang.....wuuuuuuuuu tak leh nak join wassap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah. hana singgah.. mcm mane boleh hilang.

      Delete
  5. kena tag hehhehe http://dia-honey.blogspot.com/2014/05/liebster-award-from-cik-liya.html

    ReplyDelete
  6. cantiknye lesung pipit itu :)

    ReplyDelete

© Hannah Sytieh | Design By MH