Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Sunday, February 3, 2013

MELAKA PART 4 - Klebang Beach Resort, Melaka


Assalammualaikum

 Depan pintu Klebang Beach Resort. 

Hai, just wanna update bout trip g Melaka minggu lepas. Sgt fun okieh. So, sekarang just wanna share kepada sesiapa hendak pergi Melaka and terpiki piki kat mane nak sewa hotel or resort. Sini tempat die.. Agak puas hati. Klebang Beach Resort, Melaka. Ade café, swimming pool and playground untuk kanak2x. Resort ni sebelah pantai tau. Dekat resort ni ade pelantar untuk anda menghayati keindahan laut. Kalau nak tahu harge, meh aku attached sikit :



Kite orang sewa 3 bilik.  Dua superior and dua lagi Deluxe. Aku amik superior room jew… So starndard rate RM 140 including 2 breakfirst. Tolak lagi 10percent gomen rate. (tapi kite org tido 4 orang, sorang budak kecik si sarah tu ha). Breakfist yg dorg bagi tu boleh tahan sedap okieh. Macam nak bertambah tambah makan. Breakfirst dalam pukuk 8-10 pg je. Klau korunk rase nak menginap kat sini plss datg sebelum pukul 6pm.. Sebab cepat full.. aku tak tipu . Huhu~

And satu benda nak ingatkan kalau g Melaka jangan lupe makan Asam Pedas. Sedap :D

Dorang ni mule2 baik2 pastu gado.. Pang sat g.. Grrrr


After dapat resort semua-semua.. Masuk bilik and solat baru g makan.. Hoorreey. Syoq nye dapat makan.
Tapi nak g makan tu jalan jem.. Boleh tahan melaka ni. Jem je memanjang. Haiish, kalah KL tau tak!


Sile jangan terliur. My Asam Pedas Ikan Pari and Kailan Ikan Masin.

Buat Spoil je abang sorang ni.. Nak makan pown boleh korek hidung lagi. HAHAHA~

By de way, Lepas makan aku g tukar baju and seluar and go terus kat swimming pool. Sarah and ecah dah mandi manda da disitu, tempt swmmg pool budak2. So, aku g la tempat org dewasa. Time aku berdiri sebelah swimming pool tu si Sarah tolak punggung aku masuk lam swimming pool.. OH MY!!! Benggang nye aku. Buat malu je org tengok aku terjatuh lam swimming pool kan. Macam badak terjun je org tengok aku. Mcam nak bg penyepak je kat budak ni. Naseb kakak kau ni baek wahai adeq !!

Aku yg pakai tudung pink tu tgh pegang budak si Sarah tu yg superactive tu. Rase macam nak baling si Sarah tu je. Biar tenggelam.. Geram aku ngn budak ni. HUHU~


Hope you guys have a lovely rest of your week <3
XOXO, Hannah Sytieh









2 comments:

  1. wooo cantik tuan blog ni
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete

© Hannah Sytieh | Design By MH