Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Tuesday, December 10, 2013

Review Product : HARUM MALAM Yang HOT



Hi, Assalammualaikum




Entry ni sesuai dibace oleh kaum wanita , kaum lelaki yg nak bace boleh, tapi yang dah berkahwin. Mihmihmih. Mane la tau nak belikan untuk isteri tercinte ke. Ehe J

Entry lepas aku review produk pasal Herbalife. Untuk kesihatan and supaya kekal cergas. Kali ni pulak aku nak cerita pasal Produk harum malam. Yang aku gebang dlm next entry kan. So, kali ni taknak gebang dah. Nak cerita terus ape itu harum malam..

Harum Malam ni ramuan khas untuk menyelesaikan masalah bau badan dan keintiman wanita. Aku amik supplement ni untuk kegunaan dalaman. Tapi untuk luaran  aku gune produk Sirehemas. Beza ok, Harum malam produk die kite amik sebagai makanan supplement. Tapi sirehemas kite pakai luaran.

Mesti korang tak pernah dengar kan ape tu Produk Harum Malam. Macam seram je kan ? Haha.

Mesti korang fikir. HARUM MALAM ? APA TU ? Harum Malam ni satu produk supplement dalaman untuk wanita yang menghadapi masalah bau badan and boleh merapatkan vagina (alat intim wanita) & banyak khasiat2 lain .




Apa khasiat lain ? Meh bace sini :

ANTARA KHASIAT LAIN HARUM MALAM...

1. Membantu menyegar & menyihatkan badan.
2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
4. Melegakan panas badan.
5. Menegangkan payudara.
6. Memulihkan rasa rapat.
7. Mengencang otot kewanitaan.
8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
9. Menambah keharmonian suami isteri.
10. Menyihatkan rahim.
11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok.


Dalam satu botol kite dapat bermacam-macam khasiat kan ? Memang berbaloi-baloi.


Apesal aku ni beriye-riye beli ini beli itu, jage ini jage itu. Bukan ape. Kite sebagai perempuan yang bekerja, busy buat ni buat tu, kite mestila kena jage penampilan. Mesti kena ade confident level yang tinggi bile nak berdepan dengan org ramai. Lagi2 kalau jenis yg bekerje kena jumpe client. Mestila kena tunjukkan penampilan yg hebat and wangi sentiasa.

Kite sebagai perempuan, jangan nak pentingkan penjagaan muke je. Bab penjagaan badan, bau badan and bahagian dalaman kite, kite tak ambik tahu. Jangan. Klau kite dah kahwin ape kate suami kite nanti. Padahal hati suami la yg mesti kite jage dulu. Ehe! Aku cakap mcm ni mcm aku dah kahwin plk kan.

Bukan dengan suami je kite kena jage. Dengan kawan2 pun sama dengan family dengan officemate. Takkan kita nak biarkan dia orang bau yang tak menyenangkan dr badan & mulut  kite ye dak ? Malu weyhh . Lame2 dia orang pun mengelak nak bercakap dengan kita, sebab tak tahan dengan masalah bau badan kite. Jangan biarkan ia nya terus berlaku J




Kebaikan yang korang akan dapat if consume produk ni . Jum bace :

KEBAIKAN HARUM MALAM ….

  1.        Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
  2.        Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
  3.        Meningkatkan sistem tahan tubuh serta menstabilkan hormon
  4.        Mengurangkan tekanan dan tension
  5.        Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan
  6.    Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap     kencing


Banyak kan kebaikan yg kite dapat . Memang the best produk ni.




Aku pun penjual barang online jugak, aku tau soalan yg korang nak tanye. Mesti korang nak tahu apa kandungan harum malam kan.

Kat sini aku attached sekali ok :

Kandungan Harum Malam ….


Extrak ros , Extrak sireh , Buah tin , Kismis , Madu , Goji , Limau purut , Strawberry , Pueraria mifrica , Kayu serapat , Buah delima , Manjakani , Pueraria lobata , Senna


Golongan yang sesuai ambil HARUM MALAM :-

  1.         WANITA BERKAHWIN
  2.         ANAK DARA
  3.         WANITA BERPANTANG
  4.         SESUAI UNTUK YANG MENYUSUKAN ANAK
  5.         SESUAI UNTUK USIA 50 KE ATAS


Info Pentinggg !!!


Nak tau lebih detail pasal produk Harum Malam ni ? Bace sini sayang-sayang :

Kalau korang masih lagi mengalami masalah bau badan . Meh meh try produk ni. Yang takde masalah bau badan pun boleh try sekali. Sebab kebaikan die bukan satu saje tapi banyak lagi.

Harum Malam ni dapat menyelesaikan masalah bau badan dan keintiman wanita. Dapat hilangkan keputihan, vagina terasa kering sentiasa, no lembap2.. If vagina korang lembap, confirm la kan bakteria senang membiak n menimbulkan kegatalan pada kawasan tu. Say No !

Lagipun kalau korang berterusan consume produk Harum Malam ni. Tubuh korang akan keluarkan wangian semulajadi. Membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ianya juga dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberikan tenaga dan menambahkan stamina untuk melakukan aktiviti seharian.

Korang just kena minum 2x sehari and lihat kesannya dalam tempoh masa yang singkat.

Kakak kat office aku da consume selame  sebulan ke lebih ntah. Memang nampak kesan kat muke die. Makin berseri-seri n kulit dia macam glowing  gitu. Itu yg aku nampak dr luaran la. Bila aku tanye die, die pakai produk apa. Dia jawab dia consume produk ni. That’s why aku pun nak try. Benda baik kite hebah-hebahkan. Sharing is caring J

Pssttt : Time period boleh minum , Halal jakim semua ada. Dah lebih 7 tahun dalam pasaran ..

Cara Pengambilan …..


Pagi: 1 sudu sebelum sarapan
Malam: 1 sudu sebelum tidur (seeloknya guna sudu plastik kerana mengandungi madu)
Lagi sedap if simpan dalam peti sejuk

Then apa tunggu lagi, cubalah sebotol sekarang…


HARGA …. ????


RM33 (Semenanjung) exclude postage +6
RM39 (Sabah & Sarawak) exclude postage +10

Beli 3 RM100  (semenanjung)  include postage
Beli 3 RM110  (Sabah & Sarawak) include postage


Beli kat mana…. ??? Macam mana nak order?


Order kat fb legacy secret  - via message or whatssap. mane2 pun boleh :)

HAH! Lagi satu korang-korang, dia orang ada buat peraduan. Suka menang hadiah.

Cara-caranya :

  1.   Beli Harum Malam dengan mana-mana agen/stokis.
  2.  Ambil gambar korang dengan produk harum malam ni dengn cara yg paling kreatif . Bile orang tengok je dia orang rase “Mcam best je macam best je produk ni” kan.  Then post kat wall facebook korang.
  3.  Lepastu copy je link post korang tu dan emailkan kepada legacymarketing@gmail.com.
  4.  Paling penting, wall post korang haruslah disetkan kepada PUBLIC. Supaya senang untuk pihak dia orang untuk memilih pemenang.



Senang kan?? Boleh menang tiga ratus ringgit tu .. Tarikh start 27/11/2013 – 27/12/2013 . Dalam sebulan. Nak lebih detail, tengok gambar atas tu .

Info Lanjut mengenai produk Harum Malam dan pelbagai testimoni menarik boleh di baca di laman rasmi mereka ----- Harum Malam. Korang nak tahu lebih lanjut lagi ? Just pm kat facebook dia orang. Confirm, laju2 dia orang reply ? tak percaye ? Cer PM sekarang…..

Ni entri lepas-lepas. Tips2 penjagaan dalaman wanita. Harap membantu : 


Selamat Mencuba Korang :)

Tanx Reading, Hannah Sytieh









37 comments:

  1. ape beza dengan yang penutup putih ye.. dalam gambar penutup coklat kan? saya dpat yg penutup putih. TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde beza yunk.. Yang saye punye pun penutup putih jugak... Saye punye yg gambar first tu... Penutup putih

      Delete
  2. ape beza dengan yang penutup putih ye.. dalam gambar penutup coklat kan? saya dpat yg penutup putih. TQ

    ReplyDelete
  3. Salam sis
    Jika sekarang ni saya makan herbalife...jarak berapa jam saya boleh ambik harum malam

    ReplyDelete
    Replies
    1. ambik harum malam ni time bangun pagi and time nak tido.. Herbalife ambik time bile2 pun boleh.. Selalu saye jarak kan 2 3 jam...

      Delete
  4. Cara mkn dia tak perlu shake dgn air kan? So mkn mcm mkn ubat lah ye, tuang atas sudu and telan? Boleh tahu apa flovour ye? and kalau ade ambil makanan suplement lain mcm FerWhite/AuraWhite ke, ade masalah ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak perlu shake pun. makan mcm ubat je.. klau mkn ngn supplmnt lain, xde masalah pun.. flovour die more rase mcm ape ntah. tak tau nak explain. tapi sedap.. :)

      Delete
  5. hai...klau ade mkn supplement lain boleh mkn yg ni jugak ke? mcm mane nk beli?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.. xde mslh kalau kite consume sekali ngn spplement lain. pm Facebook : INFO MASALAH WANITA

      Delete
  6. Assalamualaikum.. Lau kte y jenis amalkn maajun,leh ke amik harum malam ni jgk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. die punye function berbeza yunk..
      boleh je nk minum harum mlm ni kalau amalkan maajun

      Delete
  7. Salam sis..
    Jika ambil produk ni ada kesan apa2 tak?
    Contoh mcm terasa panas seperti mkn jamu tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de.. rase biase je...
      tak rase panas or papee.. just fine :)

      Delete
  8. boleh besarkan payudara jugk ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak rase boleh besarkan payu dara, zeti.. :)

      Delete
  9. nk jadi agen harum malam mcm mna?

    ReplyDelete
  10. kalau nk jadi agen harum malam mcm na ya?

    ReplyDelete
  11. nk jadi agen harum malam mcm mna?

    ReplyDelete
  12. Kalau sekarang tengah mkn pil diet blh minum jus ni jugak ke?

    ReplyDelete
  13. as salam. hubungi 017-2834604 untuk dapatkan produk HARUM MALAM berharga rm33 sebotol. postage PERCUMA.

    ReplyDelete
  14. Tempoh paling skjp utk nmpk kesan die brape lama eh?

    ReplyDelete
  15. belum kawen boleh minum x???

    ReplyDelete
  16. klu ceaser blh amik harum mlm x kak mse pantang

    ReplyDelete
  17. as salam.. jom dapatkan HARUM MALAM dgn HARGA PROMOSI..hubungi 017-2834604 utk sebarang pertanyaan.

    ReplyDelete
  18. as salam.. jom dapatkan HARUM MALAM dengan HARGA PROMOSI... hubungi 017-2834604 utk keterangan lanjut

    ReplyDelete
  19. Salam..sy dah makan HM ni baru je seminggu..sy start makan time period..so far mmg ok sgt sbb sy ni jnis bila period mmg lama dlm 2,3 minggu..kebetulan kakak sy bagi suruh makan..baru je seminggu makan period dh kering..myb dia nak perbetulkan hormon dan kulit pon rasa makin berseri pulak.. :)

    ReplyDelete
  20. kalau tgh mensus boleh minum ke?

    ReplyDelete
  21. kalau xdsmpan dlm peti lps dbuka xpe kan?

    ReplyDelete
  22. kencing manis boleh makan tak? kalau boleh . berapa sudu untk psakit kencing manis?

    ReplyDelete
  23. kencing manis boleh makan tak? kalau boleh . berapa sudu untk psakit kencing manis?

    ReplyDelete

© Hannah Sytieh | Design By MH