Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Wednesday, June 11, 2014

Product Kurus Terhebat and Berkesan - Secret Laxing


Hi Assalammualaikum




Don’t have any idea nak post pasal ape wo sekrg. Grrr. Tapi baru teringat nak update pasal satu bende… Testimonial  aku after amalkan SECRET LAXING. Wehhu.. Sape tak tau secret laxing tu ape ? meh usha2 jeling2 sini. Click sini : APA ITU SECRET LAXING ???

Dah tau kan ape bende secret laxing ni ? So, no need to elaborate here right.

Meh nak update testimonial. Tarrraaa :

  1. Turun 5kilos. Rase2 mampu tak untuk sebuln turun 5kg… Aku mampu dgn diet seimbang and amalkan secret laxing.
  2. Membuang dgn tanpa rase bersalah. Tehhheee. Harap maklum la..  Malu je tau nak elobrate panjang2.
  3. Badan rase ringan and katekan tidak pada belly2 jelly kat perut tu… Tau x jelly perut tu ape.. Yg mcm spare tyre kat perut tu… Bile pakai baju ikut badan je tak lawa. Sbb ape ? sbb ade spare tyre. Segan la mcm ni. Tapi skrg xde da.. Lngsing gituuuu perut ku… ahaks…
  4. Kdang2 bile mkn certain ubat , perut kite akn memulas mulas kan utk membuang. Tapi ni x… Ni senang gile nak membuang tanpe rase sakit perut yg mcm nak gile TU. Huhu
  5. Lagi satu, secret laxing ni dalam bentuk cecair. So senang nak hadam lam perut kite berbanding pil. Kalau aku memg prefer dalam bentuk liquid dr pil… So jawapan die secret laxing memng terbaik.





 Gambar ni tersimpan rapi lam lattop.. Haha. Awat rase badan mcm tegap mcm hape ntah. Berisi kemain weyh time ni. Sakit jiwe aku tgok gmbar ni. Haha. Tp nak update testimonial nye pasal kan, ku relakan jiwa ( nyanyi sambil lap hingus) .... Kite medium kan je la. segan kalau besar2 kan. HAHA! NI TAK ADIL TAK ADIL ... *nyanyi .. Berat time ni NOMBOR AWAL DIE BERANGKA 6... 60 okk...



Ni de latest one. Pic go to dinner. Ok x bdn mcm ni or kene kuruskan lagi? urmm. seksa jemah oi.. Now, already 55 kilos.. 


Dis one too.. Awal huruf 5 but middle.. 5 kilos dah lari weyh.. seronok taw... Skrg tgh berusaha lagi utk dapatkan bdn mcm bawah ni : 

:
:
:
:
:
:
:
:
v


Wehhhuuu, 50 kilos only dat time... Tulang aku berat, so takboleh bawah 50 kilos.. Nnti mcm tengkorak hidup berjalan. Hehe, papepun aku memg suke product ni SECRET LAXING ni. Memang terbaik sgt hokieh.. Will update more regarding dis product.. Tunggu k.. Only R33 not including postage.. 


Nak tahu lebih lanjut, pergi laman web dibawah. Segala pertanyaan boleh pergi ke page mereka. Mereka lagi arif :





XOXO,Toodles
HannahSytieh










8 comments:

  1. Untunglah Hannah dapat turunkan berat 5 kilo! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullillah . ehe.. tgh berusaha lg ni. caiyok caiyok caiyok

      Delete
  2. Bgusnyaaa produk keluaran Legacy Secret. Ena minum B'Vite keluaran LS ni pun sangat berkesan . Nanti nk try Product ni pula. Apapun, berat kita sama.. ehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xkan berat aina 55 kg too. haha. tp aina nampak lagi slim dr hana. hana still nmpak berisi tau. :)

      Delete
  3. Hannah, nk tny, sebotol tu tahan bpe lme yer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf. xperasan. kalau hana sebotol tahan 2 mggu

      Delete
  4. Eh gmbr tu mcm kt politeknik sberang perai la...hihi...
    Sy pon bru je try secret laxing ni...hopefully la berkesan...

    ReplyDelete

© Hannah Sytieh | Design By MH