Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Wednesday, June 11, 2014

LOOK POST : Selfie kat Muzium Negara katenye~


Assalammualaikum




"Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayang kan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia.."

Hi, Sambil layan lagu sambil taip. Rindu peneng. Dulu selalu lepak pantai. Sekarg dah balik hometown sendiri selalu nampak bangunan je. Kalau kat peneng. Beli kopok lekor RM2 air RM1 . Cukup untuk dinikmati tepi pantai . Sambil melihat pantai yang tak pernah sakit hati biar di hempas ombak berjuta kali. Kalau lah hidup kita ni memang menghadap pantai sepanjang masa kan bagus? Timeq Sq, Sunway, the curve atau klcc mesti tak terpandang lagi. Unfortunately, you can’t live your life on the beach, sebab orang kata kalau takut di lambung ombak jangan berumah di tepi pantai. Eh tak ada kena mengena. Macam mana pun keadaan panas matahari di pantai atau awan mendung selepas hujan, there is something about being on the beach that makes us all feel alive!
Tapi disebabkan kat KL ni takde pantai, kite prgi muzium negare saje la. Saje tukar angin dr nak g tmpt shopping je. Bosan tahu x! Habes duet pun habes. Jum la kite :

\
Ootd sgt la katakaw
Pergi ngan budak kecik ni. Senyum lobeyh ha die ni. Muke awet mude sgt... genetikkkk



Kite mestila syg dengan MALAYSIA, bla bla blah blah blah... bebel tak habes...

Ni name die bukan kaki camera. Kaki selpie aku ngn mek onie je. Hat yg sorang ni kaki pemalu. kahkahkahkah. Pandang tepi tak habes habes. Teleng kang pale tu bang~
K, jum pulang. Ni je nak update. Nampak lam lattop banyak sgt gmbar,so update sini sikit. Mane la tau korang pun nak layn gambar kat sni gak. mihmihmihmih

XOXO,Toodles
HannahSytieh





3 comments:

  1. eh,ada gambar aku la.....omei plak aku ni,kbai~

    ReplyDelete
  2. Tolong simpan lesung pipit tu sikit Hannah ! :P

    ReplyDelete

© Hannah Sytieh | Design By MH