Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Wednesday, June 11, 2014

Review : BOLD MATTE redlipstick Maybelline



Hi, Assalammualaikum





Review Red Lipstick Maybelline yg awesome. Cube korang try beli jename Maybelline, boleh tahan awesome. Suke sangat, die tak berminyak sgt and tak kering sgt. Datz y aku leh pakai whole night mlm tu time dinner… atas ni lipstick yg aku try tu : Bold Matte, red lipstick Maybelline. Code lupe. Tapi lain org akn jadi lain color bile pakai kat bibir.. Ikut warne kulit masing2.. Yg pasti aku beli yg merah menyale. Memang awesome and aummm... Pakai time ade event je k. Ahaks... :)


Beli ade discount harge die jatuh RM 23 tak silap.. Kalau harge asal dalam Rm30 .. Kalau korang nak beli pastikan packaging mcm kat atas k.. Red chilli mavelesss.. BOLD MATTE..







I love the colors. Bile lagi nak pakai ala2 merah mak ngah... Time ade event mcm ni la.. Behhee :)


XOXO,Toodles
HannahSytieh






8 comments:

  1. Suka maybelline. Tak pernah mengecewakan. suka color tuu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat pergi beli warne ni. lipstick die selesa pakai kann

      Delete
  2. Replies
    1. kan.. suke... tapi takleh pakai selalu.. behhhee

      Delete
  3. Wow ! Lawa gila kaler dia. Okay nak beli 8. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. membazir la beli 8, beli la 10...... haha!

      Delete
  4. Assalamualaikum... lawanyaaaaaaaa

    ReplyDelete

© Hannah Sytieh | Design By MH