Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Thursday, September 4, 2014

Khasiat Buah KK .. Mesti Try ...



Hi , Assalammualaikum

Korang ada masalah seperti dibawah ? Boleh la try buah KK.. Memang banyak khasiat dia..
InshaAllah soon hana keluarkan product ni k.. Tapi sebelum tu bace dulu ape khasiat buah KK ni :




Khasiat Buah KK
-Kencing manis
-Darah tinggi
-Gout
-Keputihan melampau
-Haid tak teratur
-Buasir
-Sembelit
-Masalah mengawal air kencing
-Toksin dalam badan
-Senggugut
-Masalah haid tidak teratur
-Banyakkan susu badan
-Letih lesu
-Sakit2 sendi
-Buang angin
-Merapatkan miss v
-Hilangkan bau badan
-Meningkatkan hormon subur lelaki dan perempuan. Asma
-Lancar peredaran darah
-Kanak2 yg sering selsema
-Tambah antibodi badan
-Luka luar dan dalam

Cara Penggunaan :

Rendam 1 atau 2 biji dalam air 2liter. Selepas 8-10 hari baru ganti buah lama dgn buah baru. Hanya perlu tambah air setiap kali habis. . Boleh minum tiap2 masa macam minum air masa dahaga. Boleh terus minum selepas direndam. . Takda pantang larang sebagaimana minum air kosong saja. Lelaki dan perempuan. Kanak2-dewasa . .

Banyak kan khasiat dia.. Teruja tak ? Of course korang kena teruja..

Lelaki perempuan semua boleh cuba ok ..

Price  : RM30 (tak termasuk postage)
Postage Semenanjung : RM6
Postage Sabah Sarawak : RM10

Start bile boleh order ? Tunggu hana update entry seterusnya ok.

Sebarang Pertanyaan sini ye :
Whatssap : 011-21203431
Wechat : HannahSytieh




*Sekarang apa kita jual semua bahan asli and 100 percent keluaran bumiputera. Kita tak jual barang2 yg memudaratkan..

 Toodles… SEE YOU ON MY NEXT POST.


Xoxo, Hannah Sytieh





1 comment:

  1. assalamualaikum hana..wahhh tengok cam buah pala.. teringin nak cuba. pahit tak air rendaman KK ni?

    ReplyDelete

© Hannah Sytieh | Design By MH