Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Saturday, February 15, 2014

Selendang Terkini 2014 yg paling Havoc : Maya Plain Wide Shawl


Assalammualaikum






Hi, blogger… and para pembaca. Ewwah, para  pembace bagai. Aha J.. Ni nak bagi tau ni.. Kat sini ade jual plain wide shawl… New item dari shop dfashionig. Kalau nak cuci-cuci mate clicks2 la contact “dfashionig” instagram kat sebelah ni.

Tapi nak update jugak kat sini MAYA WIDE SHAWL. Selendang popular untuk 2014. Memang havoc weyh.. Kalau nak pakai ala2 arab pun boleh jugak. Kalau nak labuhkan tudung ni pun boleh jugak.

Pape pun, if ade mase nanti. Hana update tutorial care-care pakai wide shawl ok. So, sape yang tercari-cari tu meh la beli meh.. Kite pun boleh bagi harge diskaun kalau beli banyak2... hehe :)

Meh , nak tunjuk care hana pakai meh.. Tapi dari side tepi je la .. 




Mihmihmih.. Kantoi selendg aku tak gosok time pakai. Ni hana nye shawl.. Shawl yg dijual akan di update kat bawah ni ok... Jum tengok : 



Wide Shawl Code :
 wd01, wd02 (sold out) , wd03, wd04

For purchase just wassap us at : 
012-9539806 (auni)

RM15/EXCLUDING POSTAGE
Material : Cotton Viscose



Wide Shawl Code :
 wd05, wd06, wd07, wd08

For purchase just wassap us at : 
012-9539806 (auni)

RM15/EXCLUDING POSTAGE
Material : Cotton Viscose



Wide Shawl Code :
 wd09, wd10, wd11, wd12

For purchase just wassap us at : 
012-9539806 (auni)

RM15/EXCLUDING POSTAGE
Material : Cotton Viscose


Wide Shawl Code :
 wd13 & wd14

For purchase just wassap us at : 
012-9539806 (auni)

RM15/EXCLUDING POSTAGE
Material : Cotton Viscose

=================================================




Dengan bangga sambil memakai shawl merah and bercermin mate nak cakap.
"Ok, done update semua warne yang available, Jumla membeli dgn D'fashionig"

Berminat ? Harga semua still boleh dirunding. Jum wassap or wechat.
Jangan lupe update
Name :
Address :
No tel :
Code Item :

First Pay, First Serve. Jangan booking lame2..
Just 24 hours booking only

Thanks Reading,
Hannah Sytieh






4 comments:

© Hannah Sytieh | Design By MH