Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Wednesday, November 28, 2012

HIGH POWER SIGNAL KING 360000N


Signal King 360000N . Social network aku. Dibeli oleh aku secara COD (Cash on Delivery),  dengan harga yang agak memuaskan iaitu semahal RM70. Haha, sape yang berani beurus niaga secara ONLINE dia memang hebat dan berani la, kadang2 orang ni takot nak membeli secara online, TAKUT DITIPU kan…tapi, xsemua peniaga online ni menipu.
Kekuatan SIGNAL KING 360000N ni adalah kekuatan WIFI ADAPTER yang pertama paling hebat yang penah aku jumpe.

Mempunya SHAPE atau pun BENTUK BADAN yang seakan2 ikan pari, haha.. LIHAT BAWAH :


Genius Products
•Come with Back Track  6 / 7 and Windows XP / Vista / 7 Driver.
•High Power USB WIFI Adapter / Long range WIFI access.
•Come with high gain 10dBi Omni antenna. (BOLEH MENCAPAI 2KM)
•High gain power 20000mW. BT5 /6 /7 Provided.


Benda yang aku paling suka apabila menggunakan adapter ni ialah apabila terase nak mencuri wifi jiran sebelah.. Ahaha.. jiran aku gne UNIFI, memang syok r mendownloadkan video untuk diri aku sendiri, ahaha.. tapi sekrg die dah tutup kot unifi die. So, aku just dapat gune hack jiran aku yg gune P1 je.. huhu.. jahat nye ..
ADAPTER ni boleh meng HACK atau mencuri atau menceroboh Wifi rumah jiran2 kawan2 yang sejauh 2KM sekeliling rumah anda. ADAPTER ni juga boleh HACK pass jenis  WEP,atau  WPA/WPA2.
SELAMAT MENCUBA..





10 comments:

  1. cod area mne? beli online kat mne? forum lowyat? mudah.my?

    ReplyDelete
    Replies
    1. search kat lelong... amik mende ni kat lowyat...

      Delete
    2. radius 2km tu jauh gak.. tapi ade nampak gak org jual yg jenis radius smpai 5km. jauh giler tu! tapi tu la, harga sume lebih kurang je.. taktau mne satu yg bagusnye..

      Delete
    3. boleh tahan jauh la. tapi haritu ade beli wigi antena untuk tarik wifi lagi jauh, bape km dapat tarik tak ingat la.. boleh tahan gak la die tarik internet org.. huhu .. yg radius smpai jkm tu bentuk die mcm mane ...

      Delete
  2. Nak pesan 1 ni, bisa cod di kampung baru?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh saye tak jual.. saye beli cod dari lawyat ..

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. hanah boleh shre tak web tempat beli...saye nak beli satu

    ReplyDelete
  5. hanah boleh shre tak web tempat beli...saye nak beli satu

    ReplyDelete
  6. Hannah . Saya ada beli wifi adapter .. tp cd dia hilang .. cmne ek ...awk boleh tlg email attach file kat cd tu ..sy xdpt mnggunakan adapter tu . Sbb mncr cd itu.

    ReplyDelete

© Hannah Sytieh | Design By MH