Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Tuesday, April 2, 2013

WARDROBE INSPIRATION

Hai, First2 nak post new entry je aku da post gmbar dulu. haha.. Atas ni wardobe aku.. Baju kerje plus jalan2x.. Aku samekan je... Semua orang taukan yg pompuan ni ade yg gile shopping sikit.. Kalau dah shopping mesti banyak barang dorang kan.. So. Nak tanye mcm mane korunk susun barang korunk bia nampak kemas ea.. HUhu. Kalau da banyak sangat mesti kepale pun naik pening kan.. Macam gmbar dalam ni :


Ha, mcm dalam gambar ni ? serabut tak serabut tak ? Serabut kan ? 
Sepatutnye kite boleh kemas mcm ni :

Ha, before and after nampak berbeza kan ? so, which one's your pick ? ;)

Time weekend je mesti aku pening kepale nak kemas semua baju2 aku.. haha.. tak tau nak campk mane.. since aku nye almari tak berape nak besau.. Tggu la dapat bilik baru, (InshaAllah) nak beli yang besar sikit.. So, bilik tak la nampak serabut kan.. So, mcm mane wardrobe inspiration korunk ? here have some picture for some idea . Hasil pencarian pak Google yg hensem. Sile menjamu mate ok : 














Last but not least, my wardrobe.. Ni just susun baju kerje and baju jalan je.. Baju kurung, baju dok umah2, tudung kasut semua aku susun tempat lain. Satu almari je tak cukup.. Sabar sabar.. Kumpul duet lu, nanti shopping perabot bilik ok hana..

So, friends.. How bout you ? Which one’s your pick ?

Xoxo, Hannah Sytieh


















5 comments:

  1. wei,gila banyak baju kau,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok kaki la.. haha... ni pun untung kemas.. lagi satu almari aku campak bilik blkg.. weyhhh... nak bilik baru.. haha

      Delete
  2. nape mintak kat aku,hahahaha...

    ReplyDelete

© Hannah Sytieh | Design By MH