Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Saturday, April 12, 2014

Berehat sebentar bersama Ais Krim Durian, Bandung


Hi, Assalammualaikum




Janji nak update hari2, tapi tak update pun. No idea la + busy . Huhu J Selagi ade gambar dalam lattop selagi tu ceq nak upload sini. Hehe J

After pergi ke TOKO TIGA & FACTORY OUTLET  kite org ternampak aiskrim durian. So, ape lagi.. Marila try… Harge just 7 rupiah… Memang sedap. Sebab die letak sekali seketul durian dalam tu. 




Jum tengok gambar suasana dekat sane :



Tengok tu durian gantung2. Gerai die tepi jalan mcm ni je so, korang boleh perasan tempat ni 


Ok, die tengah buat ice cream tu


Last, die letak rice coklat .


Tadaaa. Macam ni la rupe ice cream durian... Superr Yummy !


Memang sedap. Recommended ok. Jangan lupe beli k kakak abang kalau singgah disini.


Only 7 RUPIAH :) Walaupun 7 rupiah time ni aku tak ckup duet. Miahahaha. Terpakse pinjam mek onie. Die kan tukar duet  banyak. Kasi pinjam la sikit duet tu. Ekekeke.. Sampai M'sia je aku bayar balik pakai ringgit . Ok, itu je nak cerita nanti aku korek lagi gambar dalam lattop. 


Thanks atas mase korg bace blog tak berape ni. Ehhe :)


Thanks Reading,
Regards, Hana





3 comments:

  1. Wah macam sedap je. Macam menarik je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. bolehla dear.. menarik la jugak. tgok entry ni terliur plk dah. huhu

      Delete
    2. Bandung tempat belanja murah ayo di borong

      Delete

© Hannah Sytieh | Design By MH