Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Thursday, August 14, 2014

Esgesee.com - Korean Online Fashion yang superb and berfashionista .



    Hi, Assalammualaikum


Sekarang semua benda dihujung jari je kan… Sekarang shop online la yang the best..

Tak sempat ? tak ada masa nak jalan ? malas nak window shopping ? malas nak belek satu2 baju ? Semua tu ada jalan penyelesaian… jengjengjeng~

Kalau kawan-kawan terdekat aku mesti tahu aku ni kaki shopping. Kaki kumpul baju. Cube tanya ape hobi aku ? Jawapan dia shopping. Hobi ni la paling aku excited and bila time nak shopping je rasa terkinja-kinja.. Lagi-lagi kalau nak shopping dekat satu laman web ni. Lagi la rasa macam excited tahap apa ntah. Sebab apa tau.. Sebab barang2 die murah gila. Kalau korang tak percaya, jum click sini esgesee . Murah gila ok.. tak perlu nak tengok laman web lain da… 


Where did i get my daily wear ? Sini la jawapan die esgesee . Banyak baju yang aku boleh dapat dengan harga yang berpatutan. And lagi satu banyak baju yang boleh mix and match. That’s why la aku suka berbelanja di sini. Tak terasa sangat sebab murah dia macam melampau. hehe. Dan disebabkan aku memang tak ada masa nak shopping pergi mid valley ke, times square ke.. memang esgesee ni akan jadi new favourite shopping place dah. Jimat masa, jimat minyak, jimat duit juga.





Apa ada dekat esgesee.com ni ?

1.       Online Korean fashion wholesale
2.       Online fashion shop in Malaysia
3.       Latest Korean style
4.       Fesyen korea dengan harga yg tersangat murah
5.       Nak jadi dropship? Yes you can. With esgesee
6.       Yang paling best baju lengan panjang pun ada. Sesuai untuk muslimah.

Jum la tengok baju yang ada di esgesee ni.



Rm25 ONLY. Top T-shirt. 
Lengan panjang lagi.. Sesuai untuk muslimah kan.




RM 32 only. 
Jangan ingat baju korea hanya ada saiz S, M sahaja, Saiz L and XL pun ada jugak. 
Excited kan ? Same like me.. Sambil taip entry ni sambil tersenyum-senyum.. Behhe






Dress... RM 33 only. 
I love dress. Kalau nak pergi kenduri, rumah saudara mara. Memang sesuai pakai dress and match dengan cardigan. Nampak macam ayu2 sopan sikit. Bahaaa~




RM 27 only. White and black ? 
Of corse yes... Senang nak mix and match dengan warna yang lain.




RM 33 only. Stripes? Yes. Memang nampak casual look.





RM 41 only. Rimas nak pakai cardigan. Here for you pretty lady.. 
Nampak sangat sopan kan. 




RM 29 only. 
Pants also have. Cantik sampai rasa nak menjerit. Sebab semua barang dalam esgesee ni aku nak borong okieh. Semua sekali!




RM 36 only. 
Tinggal nak match dengan cardigan and shawl. Done ootd yang superb.





Cardigan, jacket, blazer. Semua ada dalam satu laman web sahaja.
Tak lupa juga seluar jeans. Seluar jeans pun ada.

Jangan risau pasal measurement.
 Sebab semua pasal saiz baju mereka ada describe dekat laman web tu. 

Teruja kan wahai fashionista ? 

Murah and boleh kelihatan cantik sentiasa. 



Kelebihan shopping dengan esgesee ni :


1.       Sesuai untuk wanita yang suka berfesyen
2.       Esgesee.com member jaminan 100% zero defect
3.       Servis pelanggan yang pantas.
4.       Berdisplin, beretika dan bertanggungjawab
5.       Website beroperasi 24 jam. Boleh terus beli online melalai esgesee.com
6.       Esgesee memeriksa setiap pakaian ( seperti anda memeriksanya sendiri ) sebelum dihantar kepada pelanggan


Paling best laman web ni adalah tempat pemborong fashion korean style .


Dah paham kan apa perasaan aku bila bershopping disini.. Sebab murah! Eh! Berapa kali nak sebut murah ntah. Dahla update blog, nak continue bershopping. Jangan lupa serbu laman web ni k esgesee.com .. Really recommended . Jangan lupa serbu sekarang! Sekarang okieh..


Happy Reading, toodles
Xoxo, Hannah Sytieh











4 comments:

  1. Nice post friend

    Visit my blog

    Mobile phone >> eboklik.blogspot.com
    >> indohp33.blogspot.com
    Biografi >> selatberita.blogspot.com

    Thank's for your time to visit's my blog

    ReplyDelete
  2. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. wah.. ni mesti kuat shopping ni,haha

    btw, sapa dia yang mintak goodies tu? hahaha. bukan saya lah

    ReplyDelete

© Hannah Sytieh | Design By MH