Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Monday, December 2, 2013

Tea Mix Herbalife Terbaik Untuk Aku ;)

Hi, Assalammualaikum



Dah lame aku tak share pasal supplement yg aku amik kan. Huhu~ Just Share. Sharing is caring ye dok. Huhu! Supplement yang tak pernah jemu aku ambik ialah Herbalife Tea Mix. Tak susah pun nak buat air ni. Just senduk 1 sudu, boh air panas. Settle. Minum Suam. Pergghh! Confirm badan segar. Memang sedap.

Kan entry yang lepas aku dah bagi tau yang  satu sudu teh ni dah bakar kalori macam bersenan 20 hingga 30 minit. Huwaaa… Macam best je dengar kan ? Memang best pun…Takde la pening kepale kalau tak sempat nak bersenam.Huhu~ Tapi tapi at least kena la bersenam jugak. Baru cergas n bertenaga badan tu. Tapi yang best nye kat sini, even dok saje2 buat kerje ofis pun kalori dah dibakar.



Selain itu, terdapat banyak lagi kelebihan tea mix ni. Ini bukan calang-calang tea, ini tea ade kuase hebat. Huhu! Tetibe plk kan.

Jum tengok lagi kelebihan tea mix herbalife ni, sesuai untuk orang yg nak kurus mcm aku ni. Sebelum tu ni update post yg lepas : TEA MIX HERBALIFE .

Kelebihan Tea Mix



A - Antioxidant
Herbalife Tea Mix mengandungi zat antioksidan yang boleh membantu melambatkan proses penuaan.

B - Burn calories
Herbalife Tea Mix membantu 20% dalam program penurunan berat badan. Minum lebih banyak Herbalife Tea Mix ni untuk increase metabolisme dan bakar lebih banyak kalori. Biasanya, bila minum Herbalife Tea Mix ni panas-panas, mesti satu badan akan berpeluh-peluh macam baru lepas joging!

C - Cleansing
Herbalife Tea Mix ni mengandungi green tea. Green tea berfungsi untuk membersihkan dalaman badan kita selain daripada meningkatkan kadar metablisme dan membantu turunkan berat badan.

D - Detox
Herbalife Tea Mix jugak berfungsi untuk detox - membantu membuang  toksin yang ada dalam badan kita.

E - Energy
Rasa lebih cergas dan susah nak rasa ngantuk waktu siang. Alhamdulillah :)

Senang kan nak sihat and kurus dengan amalkan Herbalife ni. Tapi kalau betul2 nak kurus biasenye org akan ambik Shake sekali sebb shake membekalkan protein and menahan dari asyik nak lapar je. Minum shake je automatically kite kenyang. Seriuss ;)

So, sesiapa yang masih belum mencuba Herbalife Tea Mix, korunk ada 2 pilihan perisa yang memang best : Lemon and Hibiscus (Original) dan Peach. Nak tahu kelebihan Lemon, Tea Hijuan and peach. Aku akan update kemudian. Tak susah pun nak jage kesihatan woi. Janji usahe ade J

Info Penting!!!



U’Olls perlulah minum air dengan mencukupi bagi memastikan proses penurunan berat badan u’olls berjalan dengan efektif.

Air adalah agen pengankut dan pembersih. Jika air tidak cukup, kalori yang di bakar dan bahan toksin yang harus dikeluarkan dari tubuh tidak dapat di singkirkan.

Kepeluan air untuk seseorang adalah berbeza-beza. Setiap 25 kg berat badan anda perlu minum 1 liter air. Jadi jika berat badan u’olss 75 kg, anda perlu minum 3 liter air.

Walaubagaimanapun, u’olss disarankan minum lebih dari yang sepatutnya agar penurunan berat badan lebih cepat. Minum air sepanjang hari cara sedikit-sedikit. Cara ini lebih mudah dan efektif. 

Ok done Info Penting. Itu je korunk kena follow ok. 
Senang je. Semudah ABC. 


Tanx Reading,
HannahSytieh







2 comments:

  1. susah nak turunkan lemak-lemak yang berlebihan sebenarnya. Tapi dengan minum air all the time, lemak-lamak tu akan terhakis jugak. Tapi yang penting, no junk food at all.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul... agree 100%. Pape pun kena sabar kan kalau nak kurus. Jangan ambik jalan mudah.

      Delete

© Hannah Sytieh | Design By MH