Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Monday, July 7, 2014

Boleh berlubang dompet gara-gara Bonia .


Assalammualaikum


Saje nak update blog. Takde cerita ape pun nak share. Ternampk gmbar dalam camera, so ape kate update je blog ni dr berhabuk kan..


Haritu jalan2 jusco WANGSAMAJU…. Saje nak Usha2 handbag utk hantaran… Perempuan and shopping tau je la macam mane kan.. Nak djadikan cerita, aku ni memg kaki handbag. Handbag kalau boleh sekali beli nak 3. Ermm.. mampuih bak ang.. Lubang pocket.. Tapi dah lame tinggalkan perangai mcm tu..


Tapi disebabkan lame tinggalkn perangai mcm tu. So, now nak bag hantaran yg menepati cita rase aku. Boleh tak bakal ----- tet ?  Ehemm…. ( sebenarnye malu nak mintak2, selalunye ape die bg tu la kite terima, ermmm )


Tapi arytu terpandang bag bonia.. ermm. Memang lawa la jawabnye, harge pun lawa jugak. Saje jeling2. Kate window shopping kan… 




Ok, aku dah menjeling bahagian ni dah.. Hehe. Berkenan ngn dark coco bawah tu.. Minat design yg belakang tu tu tu.. Nak 3 sekali boleh? Haha!



Ok, cik tet da perasan. Usha harge jap.. Mak aih... HAHA! rm 1k - 2k tak lari.. Haha!
Takpela terima kasih je la T-T .. Walaupun die kate ok, tapi tak nak. Pembaziran disitu...
Boleh simpan duet buat beli rumah sebijik der. Impian tu.. Wakakaka~



Ok, kite window shopping je la.. Tengok2 je.. Yg mampu takpe. Bukan tak mampu, tapi kehidupan lepas alam perkahwinan lg penting. Ye dop. Kene set my mind mcm ni. Kalau tak setan merasuk badan. Huhu~ Membazir amalan syaiton.. Behhe :) Sedapkan hati.


So, Kesimpulan yg dibuat.. Suruh bakal mak mertua je beli.. Taknak pilih2.. Kalau ikut taste aku bankrup kang. Huhu. terima je la pape pun.. Janji ade dr takde... Baik kan kite.. hoho. Toodles... 


XOXO, Hannah Sytieh






7 comments:

  1. Lawaaa. hehehehe. Kite dulu beli sndri pastu bagi kat belah lelaki gubah kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat mcm tu. tp xjdi. xpela. kite beli laki nye brg. die beli kite punye. tapiiiii kannn. brg laki. mak aih. mahai nye. grr..

      Delete
  2. Assalamualaikum hannah. hahahaaa perempuan kan pantang nampak benda cantik. hihihiii nanti da nikah, tak fikir sangat benda2 ni pasal da sibuk nak uruskan rumahtangga ~~~

    ReplyDelete
  3. Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

    layari blog kami di http://kb8282onlinetempah.blogspot.com
    atau http://s1000.photobucket.com/user/kb8282enterprise/library/

    ReplyDelete
  4. Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

    layari blog kami di http://kb8282onlinetempah.blogspot.com
    atau http://s1000.photobucket.com/user/kb8282enterprise/library/

    ReplyDelete

© Hannah Sytieh | Design By MH