Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Monday, December 22, 2014

My Routine Harian Supplement and Skincare



Hi, Assalammualaikum


Harini nak update lagi result lepas pakai bvr collagen .. Hana makan benda ni bukan untuk putihkan muka.. Tapi kalau tiba2 cerah.. Memang advantage la kan... Nampak sekarang muka makin glowing.. Tak kering dah... Berminyak and glowing adalah dua perkara berbeza ok..
 
Berminyak tu muka nampak mcm comot berminyak berpeluh melekit je dan bila disentuh, lekat minyak kt tangan.. Tapi kalau kulit glowing , nmpk berkilauan dan bila disentuh, sbnrnya kulit tu kering dan x melekit.. Dan apa yg pasti bvrc boleh buat kulit anda berkilauan seperti mutiara.. Huhu~
 
Apa yg penting, kita istiqomah.. Mkn apa2 supplement dalaman, kena sbr. Mcm tu juga dengan skincare. Jgn la tepek semggu,kulit terus jd cantik..


Bvrc ni hana dah ambik berapa bulan dah.. Selain tu hana ambik b-vite sekali... Sbb sebelum ni  seller tu kata kat hana, bvrc ni kene consume berterusan baru nmpk kesan sbb benda alah ni bersifat booster. Korang kene ambik dgn suplemen lain. Dia cadangkan aku tu ari makan kcolly ke atau paling simple makan je vit c.. Especially shaklee punya vit c atau blackmores vit c..  
 
 
 
Tapi bvrc+bvite mmg nmpk kesan sikit pd hana.. Muka hana jadi lembab, jerawat xde, muka cerah.
 
 

Plus, hana pakai skincare Glamoskin.. Glamoskin just pakai pencuci muka dia and collagen krim dia... Ada dua ni je.. so, lepas ni maybe nak carik bb cream or krim siang and krim malam.. siap set yg ade toner.. sekrg tgh blur nk pakai ape.. Just nak cukupkan set harian... Mestila kena jaga kulit utk shuben tersayg.. gittew.. ahakz~
 

Summary rutin harian hana :
 

Supplement :
 
BVR COLLAGE
B-vite from legacy secret
Pati delima Ghulsan
 
Skincare :
Pencuci muka = Glamo Skin
Collagen = Glamo Skin
Krim siang = ?
Krim Malam = ?
Cream = ?
 
Makeup :
Compact Powder : Pixy / bedak arab
Eyeliner : Silkygirl
Lipstick : Maybelline
 
So, apa rutin harian korang ?
 
 Love, SEE YOU IN MY NEXT POST!
Hannah Sytieh, Muuaaahhhhx! 

 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
So, siapa nak order BVR collagen
 

Here the details order :


YEAR END SALE

RM50 with postage for semenanjung
RM 54 for Sabah Sarawak
Whatsapp for order :
+6011-21203431
 

YEAR END SALE UNTIL 31-12-2014
AFTER THAT USUAL PRICE
WHATSAPP FOR THE BEST PRICE


Jangan takut2 ok, whatsapp je, hana tak makan orang. Haha ;D
 

 - supplement terbaik
- rahsia kulit putih gebu
- bvr collagen original & termurah
- testimoni bvr collagen
- collagen halal
 

SEE YOU IN MY NEXT POST
Hannah Sytieh
 



11 comments:

  1. murah nye koligen nie..tahan berapa lama satu botol?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ikut die punya sukat yg betul tahan lebih sebulan. hana tahan 2 bulan.. =)

      Delete
  2. hana pakai berapa bulan dah sekarang yea??

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg mne satu yunk. hana da 3 bln utk bvr. 2 bln utk glamoskin

      Delete
  3. Hanna,dia ada ksan sampingan x??

    ReplyDelete
  4. Assalam hanna.. Mkn bvrc nie ada side effect x??

    ReplyDelete
  5. Hanna,dia ada ksan sampingan x??

    ReplyDelete
  6. Nk bvrc harga mpu mlik ley wasup 0196225344

    ReplyDelete
  7. Nak bvrc murah 0145127055
    Bwh rm40

    ReplyDelete

© Hannah Sytieh | Design By MH