Home Idea Kahwin Product Review Food Review Contact Me

Saturday, May 4, 2013

Tuition - Math Clinic, Setiawangsa :)

Hi,  Sebagai kakak kepada adeq-adeq aku. Aku mestilah piki pasal masa depan adeq-adeq aku.. Lagi-lagi yang masih bersekolah. Cube bg tau aku kakak mane yg tak syg adeq. Mestilah sayang.

Oleh itu, aku sgt risau dengan adeq lelaki aku yg sorang ni.. Darjah 6, and kena menduduki UPSR untuk tahun ni.. Risau sangat. Dahla, bile aku balik kerje aku Nampak die da tido. Mengaji kemane, belajar kemana. Lepas tu weekend sebuk main game plk. Bile aku tanye “JIBY DAH STUDY BELUM!” jawapan die mesti, jiby da study pagi td, akak je tak nampak. Akak kan tido. Sentap akak kau ni dengar tahu tak ! Bukan main kau pandai menjawab.

Disebabkan itu, minggu lepas aku daftarkan kau Tuition dekat MATH CLINIC, setiawangsa.. Sekurang kurangnye die ni belajar la jugak. Dari dok main game je kat rumah.. Kalau bukan game, main internet.. Macam nk pelangkung je pale ko deq.

Nak tahu lebih lanjut pasal TUITION, MATH CLINIC ? Ni ade sedikit info yg aku catatkan :


Vision / Visi

The Maths Clinic represents a thorough and synergistic integration of the center's experience. We look forward to deepen our intellectual and cultural role in society even as strive towards our goal of being a leading education centre in Malaysia and beyond our borders. As a player in this ever changing and fast moving education trend, we emphasize in providing the best for our students. With the state-of-the-art facilities and capacity, we pledge to continue nurturing our students by providing those craving for quality education a conducive, motivating, and caring enviroment.

Mission / Misi

The Maths Clinic professionally managed, academically strong all corners of Kuala Lumpur and beyond. Our major objective is to bring even greater opportunities to thousands of students across Malaysia

Facilities / Kemudahan

Kemudahan yang disediakan di Maths Clinic
 * Pengangkutan Disediakan di Setiawangsa & Wangsa Maju



Branches / Cawangan

1. Setiawangsa
2. Wangsa Maju
3. Bandar Tun Hussein Onn (Cheras)
4. Taiping & Kamunting
First Register = RM 65, termasuk dgn harge buku nota sepanjang mereka belajar.
For UPSR yg amik 5 subjek sebulan kena bayar RM110. If just amik 3 mate pelajaran range harge dalam RM95 .
Tempat tuition ni da canggih da. Mereka akan dapat kad  pelajar mereka sendiri, bile nak masuk dorg kena touch kad tu then bru boleh masuk. If tak bayar duet tuition pun boleh detect tau J

We Love you. Study elok-elok. Jadi orang yg bergune ok :)
 Even die baru darjah 6, tapi lg tinggi dr aku.. Terbantut sgt kakak kau ni. huhu.. 

Psstt : Mase aku tunggu adeq aku habes tuition, aku perhatikan budak2 yg lalu lalang depan aku. Mak aihh, lawa2 nye nak g tuition. Cantik2 belaka, siap dressup bukan main. Sentap akak tengok deq.. Akak ni pun dulu selekeh je... Takde maknenye dapat melawa mcm korunk ni. Nak g tuition pun melawa bukn main kan.. Hurmmm , Aku tak suke budak yg mcm tu. Time belajar nerd takpe. Da kerje sendiri melawa lah mcm mane sekalipun yg korunk nak :)

Tanx Reading and singgah,
Xoxo, Hannah Sytieh






3 comments:

  1. mohon hannah sytieh buat video gwiyomi

    ReplyDelete
    Replies
    1. gwiyomi ? haha.. tak reti tak reti .

      Delete
  2. Terima kasih. Saya berminat nak hantar anak saya pergi tuisyen di Maths Clinic. :)

    ReplyDelete

© Hannah Sytieh | Design By MH